welcome to my artwork 2010

welcome to my artwork 2010

sahabat ku

Friday, September 10, 2010

Photoshoot Raya 2010















layan je gambar raya ni kat perantauan...lepas kitorang raya pagi tu kul 8 terus beraya di kelas dgn mencari ilmu ttg engineering.. :-(

Sunday, September 5, 2010

Selamat Hari Raya 2010


ni nak citer satu pengalaman giler...
malam semalam bertarikh 4 hb septermber....

aku ngan zul ni (yg baju merah tu) duk berbual2 sambil azli sedang study pada jam 12 malam hingga lah 3 pagi...


then kitorang yg kat rantauan ni pun pasang la lagu2 raya kat youtube...fuh...sedih...menyayat hati betul... ;-( ..meleleh wa cakap lu

nak raya kat malaysia,,,tp takpe...sbb kitorang perlu meneruskan perjuangan yg belum selesai lagi..so kene raya sini jugak la...

then malam tu aku main gitar sambil nyanyi then zul main shaker yg macam telur tu....mengarut jugak la kitorang main sambil nyanyi lagu2 raya....

sian li nak study ...then tepat jam 3 pagi...org len sumer p bersahur...aku ngan zul pun pakai baju melayu bw gitar n segala kelengkapa kamera sekali ngan stand2 lagi...ajak azli sekali tp dia nak sahur...then kitorang p berdua jer la...keluar tepi asrama ...then bergambar dalam2 gelap2...dgn baju raya pulak tu..adoi2...memang giler rasa mlm tu...

huhu

papepun salam aidilfitri dari perantauan... :-) :-(

Wednesday, September 1, 2010

Justin Bieber - baby (lawak n relaks punya version)

video

hidung dia mengelabah tak tentu pasal...hahaha
ni versi yg boleh membuatkan anda rehat jer ...n relaks...sesape yg ade masalah mesti tergelak2 ...kalau tak tergelak2 ,p hantuk laptop sorang2 ..hahahaha...layan....Justin babeng

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...