welcome to my artwork 2010

welcome to my artwork 2010

sahabat ku

Saturday, September 26, 2009

video raya 2009 di fukouka sempurna...layan

video

ni first time aku beraya di perantauan yg tanpa family,...huhuh...walaupun sedih tp best gak sbb senior2 semua baik2...masakan best,kawan2 pun ada...hehhe...papepun layan...

Tuesday, September 22, 2009

Raya Diperantauan 2009 (first time) FUKOUKA ,JAPAN


































KALI NI KORANG TGK JER LA GAMBAR EK...NANTI NEXT TIME AKU BGTAU AKTIVITI YG BERLAKU...SELAMAT MENJAMU

Wednesday, September 16, 2009

thanx dapat kad raya !!!!



aku hepi giler time dpt kad raya ni ...yerla raya kat perantauan tp dpt kad raya...ni la first kad raya yg aku dpt kat perantauan..hehe..terkejut gak org pejabat panggil tadi..ingat wat kesalahan apa ke...heheh...dpt kad raya rupanya...kad raya ni kawan aku yg bg dr korea tu....ramai pelakon n citer2 best kt situ tu...heheh...nanti nak p jalan korea la bulan 3 tahun depan ...heheh....thanx kepada kawan aku ni sbb bg kad ini...thanx to fatihah dr korea....

Sunday, September 13, 2009

khas utk warga ppktj 0709

selamat menyambut raya pertama anda di perantauan....
ceria sikit....jom tgk video sambil dgr lagu ceria ni...


video

salam perantauan

video

selamat hari raya maaf zahir batin....ditujukan khas utk keluarga dan saudara mara di kampung.....

Saturday, September 12, 2009

Astaghfirullah...

bile aku tgk je gambar ni..ni ke umat akhir zaman....Ya Allah aku tak tahu apa yg org tu tgh fikirkan....sanggup dia buat mcm ni....Ya Allah...

Friday, September 11, 2009

Tuesday, September 8, 2009

Sebenarnya Cinta-Muslim Voice

video


ni pun ciptaan kawan aku jugak yg cipta lagu Hanya PadaMU baru ni,...jom layan...ni demo jer...2nd song demo in single album muslim voice..
lirik dan lagu : AzhaRie MV... Music arrangement : En InDra dan Franky(Pro Tools Studio) Vocal Arranger : AzHaRie

Friday, September 4, 2009

SUJUD DAN OTAK

kite dah banyak bace artikel pasal dalam otak kite ader 1 bahagian yang tidak dimasuki darah kecuali ketika bersujud dalam solat.
yup,tu memang betol.sebenarnya bahagian yang dimaksudkan itu adalah 'frontal lobe' yang terletak di bahagian depan otak.fungsi frontal lobe ini antaranya ialah mengawal tindak tanduk manusia agar tidak berkelakuan kebinatangan.

keratan rentas bahagian otak ini(frontal lobe) adalah kelihatan seperti batang pokok.orang yang banyak sujud nya bermakna banyak darah segar yang memasuki frontal lobe nye,bahagian itu kelihatan seperti batang pokok yang segar yang menerima cukup zat dan air.tetapi orang yang kerap meninggalkan solat,keratan rentas frontal lobe nya kelihatan seperti pokok yang lesu,lemah dan 'dying'.

para saintis dan doktor hanya menemui kepentingan frontal lobe ini pada abab 19 selepas satu kejadian yang menimpa seorang pekerja yang jatuh dari bumbung rumah nye ketika membaiki bumbung rumah tersebut dan menimpa satu batang besi.batng besi tersebut masuk tertanam didalam otak pekerja terbabit tetapi tidak mengakibatkan kerosakan.hanya menyebabkan frontal lobe nye terpakse dibuang.para doktor membuang frontal lobe nye kerana beranggapan bahawa bahagian tersebut tidak penting seperti medula oblogata dan sebagainya.
walaubagaimanapun,selepas membuang frontal lobe itu,pekerja terbabit berubah sikap.dari seorang pekerja yang rajin,periang,sopan dia menjadi sering termenung,pendiam,kerap menyisihkan diri,pemarah dan mula menunjukkan sikap kebinatangan.
hanya selepa itu la para doktor mengkaji semula kepentingan bahagian kecil otak ini dan mereka menemui jawapannye yang terdapat didalam solat.subhanallah.
wallahu'alamubissawab.

Wednesday, September 2, 2009

S.E.P.I

video

tajuk lagu ni sepi....ciptaan aku sendiri (Wan Azri) lirik lak kawan aku yg buat time dia tgh tension exam (Zamri)....sori kalu xbest ek...papepun layan....komen la ek...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...