welcome to my artwork 2010

welcome to my artwork 2010

sahabat ku

Saturday, June 25, 2011

Summer 2011

assalamualaikum...
hang nk tahu dak,,,,panas giler cuaca sekarang kat jepun ...fuh...memang berpeluh wa cakap lu...dlm bilik pun berasap...rasa mcm sauna dah....

fuh papepun sebelum tu nak ucap la tahniah kat SEPAH sbb menang maharaja lawak..JOZAN pun terbaik jugak...tak kisah pun sape2 menang sbb dua-dua best,...JOZAN SEPAH TERBAIK!!!

pahtu nak ckp la jugak sal result university...dgn suka cita nak kata aku dpt sambung belajar sini..alhamdulillah rezeki Allah... :)

..sambung citer panas balik...

walaupun panas giler ..hot...tp langit ..wow...cantik doh..."OMG ! OMG!" dan "BEGITULAH AWAN NANO NANO NANO NANO>>>"









CANTIKKAN CIPTAAN ALLAH...alhamdulillah.... :)
jom layan lagu ni dulu...tak sabar aku nak freedom dari sini ni...nal balik beraya ni....haha

Monday, June 6, 2011

Assalamualaikum....

esok bersamaan 8 Jun sampai 14 Jun aku ade exam ...so agak busy la..then 17 Jun ni pulak tahu result sama ade aku lulus ke tak..agak berdebar...papepun yg baca ni silalah doakan aku biar aku lulus ek...

papepun hari ni nak kongsi ngan korang terutama ex farisian batch 0206 ....ni video JC 2006 kita...sekaran 2011...dah 5 tahun daa....ce citer ce citer apa yg korang wat sekarang...papepun ..all the best..miss you all....
part 1
video





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...