welcome to my artwork 2010

welcome to my artwork 2010

sahabat ku

Tuesday, April 19, 2011

KARA,FT ISLAND,SJ,BIGBANG....TRIP KE KOREA ...

Anyang hasseyo ( versi paknil makanla sayo)...haha...versi aku lak pangako sayo...haha
Papepun ni nak citer ttg hari tu yg group kitorang p korea hari tu....

tp sebelum tu nak tanya korang n komen la jawapan korang kat bahagian komen tu ek...Apa pendapat korang ttg korea?

6 March 2011

Kitorang naik flight dari Osaka - Kansai airport kul 5.45 petang tak silap aku n sampai kat Incheon airpot , korea time kul 7.45 malam....sampai2 tu dah gelap nak xdinafikan korea giler sejuk wa cakap lu...sejuk dari jepun kot aku rasa....

malam tu pun kitorang sampai lewat so tak p mana2...tp yang tak tahan tu kitorang pergi 6 org n 3org hotel lain dan 3 org lagi hotel lain...punya la masalah besar pulak jadi...yer la mana tahu hotel kat mane....dugaan pertama...nasib baik la aku ada macbook pro n kawan aku yg duk hotel lain tu pun ada gak so boleh kontek guna facetime ...

7 March 2011


Second day pulak memula ingat ade la tourist guide kat hotel tu yg nak bawa kitorang pergi jalan2 sekitar seoul sbb time tempah hotel tu katanya ada tourist guide free of charge ...,tetiba diorang cakap xde...adoi lagi la hampeh.. pandai diorang nak menyeleweng ..haha...

Apa lagi kitorang pun jalan2 sendiri2 kat korea tu guna map...haha...best.. hari tu kitorang just jalan2 sekitar myeong dong, n tempat duty free lotte ....malam tu p tgk nanta theater...terbaik wa cakap lu...



gaya tiru artis..haha..ade dalam drama korea...hahah


amik dia ...kat korea semua giler artis...diorang sanjung giler artis diorang...

8 March 2011

hari seterusnya lak..kitorang p sehari suntuk main kat Lotte World(taman permainan indoor yang paling besar di dunia)..serius aku ckp roller coaster dia kaw-kaw dia bagi...tak pernah dibuat org...fuh ...


                                             amik ko...pusing-pusing....xpernah dibuat org...

terbaik jugak la tempat ni....bleh lawan disney land tokyo ..bg aku la

then malam tu kitorang p kedai makan saffron ....kedai makanan halal...sedap2..semua org melantak...bayangkan seekor ayam tu utk 2 org ...ish2....


9 March 2011


hari ni pulak hari bersejarah...nak tahu nape sebab hari kitorang just jalan2 kat tempat2 bersejarah kat korea ni...best gak la jalan2...sebenarnya kitorang nak naik bus p jalan2 tp disebabkan kitorang tak faham korea n diorang tak faham english maka kene halau la kitorang naik bus ni...jalan je p mana2...takpe2 think positif bagus utk kesihatan....




bergaya macam apa ntah...haha

ni org cakap sape lintas ni gudluck...org korea la cakap...jgn duk percaya sgt

apa lagi kitorang pun bergambar la kat jambatan ni..haha

then malam tu kite gerak ke seoul tower...sesape yg tgk citer awan dania ,kat situ la diorang berlakon...yg kunci loket tu...hahah...mak aku cantik situ tu yg aku p tu...
ni kat seoul tower gak ni


stesen keteapi pelik giler..mcm dalam gua...kagum sekejap

kalau yg ade awek tu best la jalan2 kat atas ni sbb ade teddy bear museum ni..
konfem habis duit awek minta belikan bear..hahah...

10 March 2011

then hari ni pulak tujuan kitorang just keluar jalan2 mencari cenderahati walaupun duit tak cukup...haha..xpe2 jalan2,,,


afiq bajet kiut...haha


banyak giler gambar haruna ai ni kat korea...aku pun tak faham nape dia ni popular sgt...
kepada sesape yg tak tahu ni la yg menang pondan hari tu ....ni lelaki jadi perempuan ni

nazih tak abis2 ngan artis korea,,,haha








11 March 2011


Hari ni pulak memang kitorang tak p mana2 sbb letih..hari ni just jalan2 tgk struktur banguna korea...kata engineer..haha...xde kaitan pun..hah..kitorang p wax museum...hihi kat 63 building ...ala yg tempat citer my girl tu..hahah








12 MARCH 2011

hari ni last kitorang berjalan sebab esoknye nak balik jepun da.....so hari ni kitorang menghabiskan masa2 kat Nami Island...ala tempat winter sonata tu....sepatutnya pergi berempat tapi disebabkan kawan aku sakit time tu ...kitorang p bertiga jer....cantik tempat ni...puas hati aku....

ni nik ali..kawan yg belajar kat korea..diorang bawa jalan2 last day

ni pun kawan aku yg belajar kat korea gak...azree...single lagi in..







13 March 2011

tibalah masa utk kitorang balik...hehe..jumpa lagi di percutian setersnya... :)

2 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

beshnyaaaaa! sumpah, jelos gilaaa!

wan azri said...

hihi...best2...mai la jalan2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...