welcome to my artwork 2010

welcome to my artwork 2010

sahabat ku

Wednesday, March 3, 2010

Artis japan yg berasal dari Malaysia......

ni saje nak kongsi ngan korang semua ttg seseorang yg bernama AIZDEAN .....berasal dr Malaysia dan tahun ni tahun terakhir pengajian di jepun ....kalau korang nak tahu sekarang dia merupakan org Malaysia yg pertama yg sign jadi artis under syarikat jepun ...hebat giler....
teruja aku... paperpun try la tgk video klip n lagu yg best ni...3 mac 2010 iaitu hari ni adalah hari album AIZDEAN dijual di seluruh jepun...GANBARE...




8 comments:

athirah said...

turn yi bile plop?

wan azri said...

turn yi dop kot kak tirah...xsehebat dia..hehehe

AnNe said...

mrendah diri ak dia...
=)

btw, lagu kembali bkasih tu kak nadia br dengar...
good job la...
ada bakat...
lagu sepi tu pn bez...
ni g jepun blajar @ mnyanyi n menulis lirik?
hahaha...~

wan azri said...

kat jepun ni kita belajar mengenai pelajaran, belajar ttg kehidupan dan membuat aktiviti yg kita nak wat...hehehe....time kat malaysia mcm susah nak compose semua tu...time ade mase ni wat la..hehe

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

炒米粉Ken said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Senah said...

kirim salam kt dia. hahahahaa

wan azri said...

haha,,nak suh kim salam ke senah...kalau jumpa layer.hahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...