welcome to my artwork 2010

welcome to my artwork 2010

sahabat ku

Tuesday, March 16, 2010

Sedang Bercuti Di Malaysia...

assalamualaikum...

sori yer sebab SEPI tanpa kata...hajatnya memang nak selalu n KEMBALI BERKASIH dengan blog ni supaya sentiasa update tapi buat masa sekarang blog ini BUKAN UNTUKKU sebab aku sekarang tengah bercuti di malaysia dalam kata lain kire aku pulang ke malaysia setelah setahun belajar di negara matahari terbit...So aku akan biarkan korang semua ngan video yg pernah aku wat persembahan sejak dr dulu lagi...

Time sekolah aku serta group nasyid .tapi xde la pulak video time tu...Yang ade video start aku buat persediaan ke jepun kat UTM semarak...start tu la cam serius sikit...

so ni video pertama...time ni kitorang wat persembahan dikir barat kat hotel maya kalau xsilap ...lagu hindustan versi jepun..n lagu yg dipopularkan oleh pakya time kitorang ppktj kursus kat negeri sembilan,port dickson...aku berduet ngan dillah ...hehe....juru karut terhebat...







then naik la kami ke tahun 2...time majlis perpisahan pun group kami ,murasaki ade gak wat persembahan kat prince hotel...tapi yg ni lain sikit sbb kitorang tak wat dikir barat dah...kitorang rembat jer nyanyi lagu jepun...hahah...tajuk lagu Doushite kimi wo suki ni natte shimattan darou ngan one love...bukan persembahan kami jer..persembahan group band pun ade..meriah gak...jom layan 3 video kat bawah ni ek....









tu la last performance kat malaysia,...sampai jepun ni aku ingatkan aku da xkan wat persembahan da tp dapat lak senior2 yg senpoi2..semua minat karaoke...tu yg best ...aku ngan kawan aku dipaksa masuk pertandingan karaoke kat jepun ni...
so pertandingan karaoke ni aku wat 2 persembahan...first persembahan solo n satu lagi persembahan duet ngan fadzil roomate aku..hihi....n dgn semangat yg senior2 bg time aku naka bw solo tu aku hargai sgt ,...bygkan aku antara peserta awal time cabutan...tp nasib baik la senior2 support...n alhamdulillah persembahan yg solo aku akhirnya menang...walau bagaimana[pun aku tetap suka performance yg duet tu sbb kitorang memang nyanyi lagu tu khas utk senior2....tajuk SONG FOR YOU N MICHI FROM EXILE...jom layan video tu...







panjangnyer aku tulis...hihih....hentam saje la sbb aku akan sambung berblog balik time april ni pulajk....hehe...then adela kawan aku dia suh aku wat melodi lagu...dia wat lirik...tajuk lagu tu sepi..yg first ni versi akustik yg agak mengaruit dgn tak tahu pergi mana kod dia..hahah....
layan dulu



then yg bawah ni pulak lagu sepi versi ala2 studio la..ade muzik da...maju2..hihi/..layan2



then ade la aku wat ngan fadzil nyanyi lagu LOVERS AGAIN versi piano n lagu SONG FOR YOU versi studio bilik aku..hahaha....layan la ek..





then las projek aku adalah versi duet aku ngan lutfi....sebenarnya lagu ni lagu jepun tajuk lovers again tapi aku pandai2 tukar lirik lagu untuk melayukan lagu ni then lutfi lak wat arrangement music....so papepun layan la ek...




Lepas korang tgk ni kan..apa komen anda...hahaha....mcm TERJAH JER,,,,HEIHIHI...selamat layan sampai la aku kembali ke jepun ek....

BYE2...


P/S : khas utk senpai2 tsuyama 5 nen selamat bersotsugyou yer,,,,selama anda di tsuyama memang best giiler..hihihi...n utk senpai 4 nen selamat menyambut kedatngan kohai yer..hihihi...bye2.....

2 comments:

athirah said...

ye ke sampai DIPAKSA masuk pertandingan karaoke??? DIPAKSA ke digalak??? haha...

okay2...trima kasih sbb wish selamat menyambut kohai...arap2 diorg kaki karaoke gak kan...haha...

wan azri said...

harap2 la diorang suka karaoke kan..hehehehe....terpaksa mula2 pastu dgn rela ahati dah jadinyer..hahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...