welcome to my artwork 2010

welcome to my artwork 2010

sahabat ku

Thursday, April 8, 2010

Sakura ....

















aku da pun kembali ke jepun...nampaknya pahni blog ni akan terus la diupdate....n jgn lupa nantikan lagu2 aku yg akan aku letak kat sini...(ade ke yg dgr ,ntah aku pun tak tahu) ...hobi jer...ni jom layan gambar2 time musim bunga kat tempat aku ni,tsuyama...5 april hari tu aku sampai di airport kansai then terus bertolak ke kousen aku..sampai kul 1 ptg waktu jepun....dan 2 ptg tu terus diajak untuk melihat bunga2 sakura yg kembang di taman..cantik sgt..hihi...
jom2 layan/...

2 comments:

GhOsToNe said...

menarik!

wan azri said...

menarik ek umar...hihi..thanx2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...