welcome to my artwork 2010

welcome to my artwork 2010

sahabat ku

Saturday, November 20, 2010

Hasil kerja aku hari ni

hari ni pergi gunting rambut sbb da nak dekat exam :-(..aku pun pelik dgn habit aku ni...setiap kali exam mesti nak gunting rambut..hahah...korang pun mesti ade kan habit2 pelik ni...hahah....

sambil2 p gunting time nak balik shoot la gambar2 ni....musim luruh di bumi sakura...hahah










4 comments:

Senah said...

pehh life budak-budak japan

wan azri said...

nape ngan life budak jepun..hahaha

Senah said...

gempak la,. bole snap gambar yang lain dari lain. sini malaysia kelapa sawit je banyak

wan azri said...

haha...eh kat malaysia pun pemandangan indah la...cantik wo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...