welcome to my artwork 2010

welcome to my artwork 2010

sahabat ku

Monday, November 1, 2010

yayoisai 2010

Pada 30 n 31 oktober baru ni berlangsung acara tahunan kat tempat aku belajar ni....nama dia yayoisai....kalau kat malaysia ni ala2 open university ataupun open college..tp kat sini memang mantap..mcm2 acara ada..so aku ni tak ketinggalan la nak amik gambar yg comey yg molek yg terbaik yg aku dpt buat...so layan la gamb ar yg aku bg ni dulu ek....enjoy













2 comments:

Senah said...

memang open university betol la ni. Bebas nak berkarya

wan azri said...

betul2...diorang memang buat suka hati diorang la...cikgu pun layan jer...hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...